Danmarks hurtigste bil

Kære Alle – forældre, hjælpere og ledere i Højen gruppe

KFUM-Spejderne i Højen har, via Bülow spejdergruppe igen i år fået opgaver ind ad døren vedrørende DHB – ”Danmarks Hurtigste Bil – som foregår på Padborg Park i dagene d. 3. til den 5. juni i 2016, men også med opstilling/nedtagning i ugen før og efter.

Her tjener vi penge til spejderarbejdet for alle børn & unge i gruppen, så vi kan blive ved med at holde kontingent og weekendarrangementer på et godt prisleje. Derfor har vi brug for en masse søde hjælpere i den forbindelse. Meld dig og dine venner/familie til via Lars Ole.

Der vil være mulighed for fælles transport til og fra Padborgl, fra spejderhuset. Ydermere er der mulighed at overnatte indendøre, i telt eller campingvogn på stedet i en særlig hjælper-camp. Den er placeret udenfor området (hvor de unge mennesker holder fest), så man kan hjælpe til over flere dage, og stadig få sin nattesøvn.

Der er stadig adgang til DHB, og i forbindelse med arbejdsopgaverne får man muligheden for at opleve ”Danmarks Hurtigste Bil” – selve showet, de mange flotte biler og en god atmosfære – indefra!

Der er mange forskellige opgaver man kan hjælpe med, både før/under og efter DHB – eksempelvis:

  • Opsætning af sikkerhedshegn
  • Afmærkning af teltpladser
  • Opsamling af flasker, papir mm.
  • Parkeringsanvisning
  • Billetsalg
  • Opbygning og nedbrydning af pit, tribuer og hegn
  • Og meget andet…

 

Hjælpere skal være mindst 18 år, så hvis du kender nogen der vil, må du gerne tage dem med.

Arbejdet bliver inddelt i vagter indenfor tidsrummet mellem ca. kl. 08.00-22.00 på de forskellige dage afhængigt af hvornår og hvor meget du/I kan. Det er naturligvis i orden kun at deltage noget af dagen f.eks. en formiddag eller eftermiddag. Vi ser dog helst at det minimum er 6 sammenhængende timer. Vi sørger for at der indlægges pauser til spisning og mulighed for at at se DHB.

Du/I vil efter tilmelding blive kontaktet med nærmere information om vagtplaner, kørsel og mødetidspunkter.

Hvis man deltager som hjælper giver det gratis adgang til hele arrangementet, fuld kost og drikke i tidsrummet man hjælper i, samt gratis overnatning hvis det har interesse.

Vi er glade for al den hjælp vi kan få!

Det skaber økonomi i spejdergruppen, og gode oplevelser hos dig.